New Page 1
Producator de prajituri, torturi, patiserie, fursecuri in Constana - Laborator Crizantema

Cofetaria Crizantema Constanta - Despre Noi


Crizantema - Laboratorul de Cofetarie - Constanta, Cofetariile Crizantema din Constanta  - Torturi la Comanda Constanta - Prajituri Constanta

       Maestrii nostri cofetari realizeaza zilnic pentru dumneavoastra combinatiile perfecte din cele mai bune ingrediente. Torturile si prajiturile noastre se bucura de aprecierea clientilor nostri atat la nunti, botezuri si alte ocazii speciale cat si atunci cand doriti sa savurati o prajitura in ambianta placuta a uneia dintre Cofetariile Crizantema.

        Laboratorul nostru de productie - Laborator Cofetarie Crizantema - Constanta este nou si complet dotat cu utilaje de ultima generatie, produse in Germania si Italia. De asemenea suntem prima facilitate de productie din Dobrogea agreata sanitar-veterinar, amplasata in centrul orasului Constanta.

        Siguranta alimentara si calitatea produselor este de cea mai mare importanta pentru noi, astfel incat inginerii nostri tehnologi monitorizeaza permanent starea de perfecta igiena si au grija sa foloseasca materii prime de la cei mai buni furnizori.

    Distributia o realizam cu flota proprie de masini refrigerate, cu inregistratoare de temperatura. In afara distributiei de torturi la comanda in Constanta, prajituri Constanta si produse de patiserie Constanta prin magazine proprii, suntem si furnizor in magazine de retail din judetul Constanta, precum si pentru un numar de magazine din Dobrogea si furnizor pentru trupele NATO.

        Suntem furnizorii de produse DE COFETARIE SI PATISERIE pentru un numar important de firme de catering si companii mari cu care avem contracte directe.

        Va asteptam si pe dumneavoastra!

        Cofetariile Crizantema

 

New Page 1

Torturi Nunta Constanta - Prajituri Nunti - Torturi Aniversare Constanta

Copyright © 1973 - 2020, Crizantema SRL, Str. Cibinului 8 bis, loc. Constanta, Jud. CONSTANTA | CUI: RO 1889786; Reg Com: J13/2202/1991
Tel: 0241.63.80.01; Fax: 0241.63.80.01, Mobil: 0735.53.18.85

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate GDRP | ANPC

O soluție web Urban Media